Bács-Kiskun megye

Vannak települések amelyeket nem, vagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás telefonos rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.

Amennyiben csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához sofőrként, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT.

 

Taxi vagy reptéri transzfer rendelés Bács-Kiskun megyében

 

 

Üdvözöljük a taxi rendelő telefonszámokat bemutató honlapunkon! Célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb taxit, legyen szó akár transzferről, akár városi utazásról. Honlapunkon megtalálja az országot és azon belül a megyék és városok taxi rendelő telefonszámait.

 

 

 

 

Telefonos elérhetőségek

 

 

Az alábbiakban megtalálja Bács-Kiskun vármegyén belül a városok taxi rendelő telefonszámait:

 

 

Bács-Kiskun megyei taxi telefonszámok

 

 

 

 • Kecskemét taxi: 06

 • Baja taxi:

 • Kiskunfélegyháza taxi:

 • Kiskunhalas taxi:

 • Kalocsa taxi:

 • Kiskőrös taxi:

 • Tiszakécske taxi:

 • Kiskunmajsa taxi:

 • Lajosmizse taxi:

 • Kecel taxi:

 • Jánoshalma taxi:

 • Kunszentmiklós taxi:

 • Soltvadkert taxi:

 • Kerekegyháza taxi:

 • Bácsalmás taxi:

 • Solt taxi:

 • Szabadszállás taxi:

 • Izsák taxi:

 • Mélykút taxi:

 • Tompa taxi:

 • Dunavecse taxi:

 • Hajós taxi:


Taxi és egyéni reptéri transzfer rendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot telefonos és online elérhetőségeink egyikén.

Amennyiben sofőr munkatársként csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához, vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

Taxi és privát reptéri transzfer

Bács-Kiskun megye települései:

Kecskemét, Ágasegyháza, Akasztó, Apostag, Bácsalmás, Bácsbokod, Bácsborsód, Bácsszentgyörgy, Bácsszőlős, Baja, Ballószög, Balotaszállás, Bátmonostor, Bátya, Bócsa, Borota, Bugac, Bugacpusztaháza, Császártöltés, Csátalja, Csávoly, Csengőd, Csikéria, Csólyospálos, Dávod, Drágszél, Dunaegyháza, Dunafalva, Dunapataj, Dunaszentbenedek, Dunatetétlen, Dunavecse, Dusnok, Érsekcsanád, Érsekhalma, Fajsz, Felsőlajos, Felsőszentiván, Foktő, Fülöpháza, Fülöpjakab, Fülöpszállás, Gara, Gátér, Géderlak, Hajós, Harkakötöny, Harta, Helvécia, Hercegszántó, Homokmégy, Imrehegy, Izsák, Jakabszállás, Jánoshalma, Jászszentlászló, Kalocsa, Kaskantyú, Katymár, Kecel, Kelebia, Kéleshalom, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kisszállás, Kömpöc, Kunadacs, Kunbaja, Kunbaracs, Kunfehértó, Kunpeszér, Kunszállás, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Madaras, Mátételke, Mélykút, Miske, Móricgát, Nagybaracska, Nemesnádudvar, Nyárlőrinc, Ordas, Orgovány, Öregcsertő, Páhi, Pálmonostora, Petőfiszállás, Pirtó, Rém, Solt, Soltszentimre, Soltvadkert, Sükösd, Szabadszállás, Szakmár, Szalkszentmárton, Szank, Szentkirály, Szeremle, Tabdi, Tass, Tataháza, Tázlár, Tiszaalpár, Tiszakécske, Tiszaug, Tompa, Újsolt, Újtelek, Uszód, Városföld, Vaskút, Zsana.

Bács-Kiskun megye turisztikai lehetőségei Bács-Kiskun megye a Duna-Tisza közi homokhátság közepén található, és Magyarország legnagyobb megyéje. A megye gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, és számos turisztikai látványosságot kínál az idelátogatóknak. A megye területén található szállások, események és turisztikai lehetőségek közül mutatunk be néhányat.

Szállások

Bács-Kiskun megyében számos szálláslehetőség áll az idelátogatók rendelkezésére. A megye területén található szállodák, panziók, vendégházak és kempingek mindegyike kiváló minőséget és szolgáltatásokat kínál. A szállások árai általában kedvezőek, és a vendégek számára számos kényelmi szolgáltatást biztosítanak.

Események

Bács-Kiskun megyében számos érdekes és szórakoztató esemény várja az idelátogatókat. A megye területén számos fesztivál, kiállítás és sportesemény kerül megrendezésre évente. A legnépszerűbb események közé tartozik a Kiskunfélegyházi Nemzetközi Néptáncfesztivál, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és a Kiskunhalasi Szüreti Fesztivál.

Turisztikai lehetőségek

Bács-Kiskun megye számos turisztikai látványosságot kínál az idelátogatóknak. A megye területén található számos múzeum, vár és kastély, amelyek bemutatják a megye gazdag történelmi és kulturális örökségét. A megye területén található természeti látnivalók közé tartozik a Kiskunsági Nemzeti Park, amely a homokos puszták és a hatalmas tórendszer otthona.Bács-Kiskun megye gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, és számos turisztikai lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A megye területén található szállások, események és turisztikai látványosságok mindegyike kiváló minőséget és szolgáltatásokat kínál az idelátogatóknak. Ha szeretne többet megtudni Bács-Kiskun megye turisztikai lehetőségeiről, látogasson el a megye turisztikai honlapjára.

Általános információ: Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megye Magyarország legnagyobb megyéje, amely a Dél-Alföld régióban fekszik. A megye területének nagy része lapos, de néhány kisebb kiemelkedés is található, mint például a Bajai-dombság vagy a Kiskunsági-homokhátság. A megye székhelye és egyben legnagyobb városa Kecskemét, amely a kultúra, a gazdaság és a közlekedés központja is. A megye másik jelentős városa Baja, amely a Duna-parti régió szíve. A megye további városai: Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Solt, Soltvadkert, Tiszakécske és Tompa.

A megye természeti szépségei közé tartozik a Kiskunsági Nemzeti Park, amely kilenc különböző területből áll, és a homoki élőhelyek, a szikes tavak, a mocsarak és a rétek gazdag növény- és állatvilágát őrzi. A nemzeti parkban számos tanösvény, látogatóközpont és múzeum található, amelyek bemutatják a természet és az ember kapcsolatát. A nemzeti park egyik legismertebb látnivalója a Bugaci Puszta, ahol a hagyományos pásztoréletet és a lovas bemutatókat is megtekinthetik a látogatók. A megye másik természeti kincse a Duna, amely a megye déli határát képezi, és számos lehetőséget kínál a vízi sportok, a horgászat és a kirándulás szerelmeseinek. A Duna mentén található a Gemenci erdő, amely Közép-Európa legnagyobb ártéri erdeje, és ahol a gímszarvasok, a vaddisznók, a vidrák és a fekete gólyák élnek.

A megye kulturális öröksége is gazdag és sokszínű. A megye számos műemlékkel, múzeummal, galériával és színházzal büszkélkedhet, amelyek bemutatják a megye történelmét, néprajzát, művészetét és irodalmát. A megye legismertebb kulturális rendezvénye a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, amely a magyar és a nemzetközi animációs filmek legjavát vonultatja fel. A megye másik híres fesztiválja a Bajai Halászléfőző Népünnepély, amely a halászlé készítésének és fogyasztásának hagyományát ápolja. A megye kulturális életének fontos szereplői a népművészek, a néptáncosok és a népzenészek, akik őrzik és átadják a megye népi kultúráját.

A megye gazdasága is dinamikus és fejlődő. A megye legfontosabb gazdasági ágazata a mezőgazdaság, amely a megye területének több mint felét hasznosítja. A megye jelentős termelője a gabonaféléknek, a gyümölcsöknek, a zöldségeknek, a szőlőnek és a boroknak. A megye állattenyésztése is kiemelkedő, különösen a szarvasmarha-, a juh- és a lótenyésztés. A megye ipara is fejlett, főként a gépipar, az élelmiszeripar, a vegyipar és a faipar. A megye legnagyobb ipari vállalata a Mercedes-Benz, amely Kecskeméten gyárt személygépkocsikat. A megye kereskedelme és szolgáltatása is élénk, különösen a turizmus, amely a megye természeti és kulturális vonzerejére épül. A megye turisztikai infrastruktúrája is fejlesztés alatt áll, többek között a szállodák, a vendéglátóhelyek, a fürdők és a wellness központok terén.

A megye közlekedése is korszerű és hatékony. A megye úthálózata jól kiépített, és összeköti a megye városait egymással és az ország más részeivel. A megye legfontosabb közúti főútja az M5-ös autópálya, amely Budapestet és Szegedet köti össze, és áthalad Kecskeméten. A megye vasúthálózata is jól fejlett, és számos gyors- és személyvonat közlekedik a megye területén. A megye legnagyobb vasútállomása Kecskemét, ahonnan közvetlen vonatok indulnak Budapestre, Szegedre, Bajára, Kiskunhalasra és más városokba. A megye vízi közlekedése is fontos szerepet játszik, különösen a Duna mentén, ahol kikötők és kompok működnek. A megye repülőterei is fejlődnek, és növelik a megye elérhetőségét. A megye legnagyobb repülőtere Kecskemét, ahonnan belföldi és nemzetközi járatok indulnak. A megye másik repülőtere Baja, amely kisebb méretű, de fontos szerepet tölt be a környék turizmusában.

Bács-Kiskun megye tehát egy csodálatos megye, amely sokat kínál a lakóinak és a látogatóinak. A megye természete, kultúrája, gazdasága és közlekedése egyaránt magas színvonalú és vonzó. A megye lakói büszkék a megyéjükre, és szeretik és tisztelik annak értékeit. A megye látogatói pedig mindig elégedetten és gazdagabb élményekkel távoznak. Bács-Kiskun megye egy megye, amelyre érdemes figyelni, és amelyre érdemes ellátogatni. Ha Ön is szeretné megismerni ezt a megyét, akkor ne habozzon, hanem foglaljon egy taxit, és induljon el a megye felfedezésére. A megye reptéri transzferei is kényelmesek és gyorsak, így könnyen eljuthat a kívánt helyre. Bács-Kiskun megye várja Önt szeretettel és nyitottsággal, és garantálja, hogy nem fog csalódni. Bács-Kiskun megye: a Dél-Alföld gyöngyszeme!

Tartalomjegyzék

Scroll to Top