Hajdú-Bihar megye

Vannak települések amelyeket nem, vagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás telefonos rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.

Amennyiben csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához sofőrként, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT.

Hajdú-Bihar megye települései

Debrecen, Álmosd, Ártánd, Bagamér, Bakonszeg, Balmazújváros, Báránd, Bedő, Berekböszörmény, Berettyóújfalu, Bihardancsháza, Biharkeresztes, Biharnagybajom, Bihartorda, Bocskaikert, Bojt, Csökmő, Darvas, Derecske, Ebes, Egyek, Esztár, Folyás, Földes, Furta, Fülöp, Gáborján, Görbeháza, Hajdúbagos, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hajdúszovát, Hencida, Hortobágy, Hosszúpályi, Kaba, Kismarja, Kokad, Komádi, Konyár, Körösszakál, Körösszegapáti, Létavértes, Magyarhomorog, Mezőpeterd, Mezősas, Mikepércs, Monostorpályi, Nádudvar, Nagyhegyes, Nagykereki, Nagyrábé, Nyírábrány, Nyíracsád, Nyíradony, Nyírmártonfalva, Pocsaj, Polgár, Püspökladány, Sáp, Sáránd, Sárrétudvari, Szentpéterszeg, Szerep, Téglás, Tépe, Tetétlen, Tiszacsege, Tiszagyulaháza, Told, Újiráz, Újléta, Újszentmargita, Újtikos, Vámospércs, Váncsod, Vekerd, Zsáka.

Hajdú-Bihar megye városai:

  • Debrecen: Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése, Hajdú-Bihar vármegye és a Debreceni járás székhelye, megyei jogú város.
  • Hajdúböszörmény: Hajdú-Bihar megye északkeleti részén található város.
  • Hajdúszoboszló: Magyarország egyik minősített gyógyhelye, ahol 1925-ben termálvizet találtak.
  • Berettyóújfalu: Hajdú-Bihar megye keleti részén található város.

Hajdú-Bihar megye turisztikai látnivalói:

  • Debrecen látnivalói: A város turisztikai szempontból legfontosabb látnivalói közé tartoznak a Nagytemplom, a Déri Múzeum, a MODEM, a Nagyerdei Stadion, a Nagyerdei Víztorony, a Nagyerdei Kultúrpark, a Csokonai Színház, a Kossuth Tér, a Főnix Csarnok, a Debreceni Állatkert és Vidámpark, a Debreceni Egyetem főépülete, a Debreceni Református Kollégium, a Debreceni Képtár, a Debreceni Irodalmi Múzeum, a Debreceni Virágkarnevál, a Debreceni Karácsonyi Vásár, a Debreceni Jazz Napok, a Campus Fesztivál és a Debreceni Borfesztivál.
  • Hajdúszoboszló látnivalói: A város legismertebb látnivalója a Hungarospa Gyógyfürdő és Aquapark, de érdemes még megnézni a Szent István Parkot, a Tájházat, a Református Templomot, a Kossuth Lajos utcát és a Városi Múzeumot.
  • Berettyóújfalu látnivalói: A városban található a Berettyó Múzeum, a Református Templom, a Szent Anna-kápolna, a Berettyó-parti sétány, a Berettyó-híd és a Berettyó-kastély.

Hajdú-Bihar megyei kulturális programok:

  • Hajdúböszörmény: A városban megrendezik a Böszörményi Napokat, ahol koncertek, színházi előadások, sportversenyek és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
  • Debrecen: A városban számos kulturális programot rendeznek, mint például a Debreceni Virágkarnevál, a Debreceni Karácsonyi Vásár, a Debreceni Jazz Napok, a Campus Fesztivál és a Debreceni Borfesztivál.
  • Hajdúszoboszló: A városban megrendezik a Nemzetközi Tavaszi Fesztivált, a Nemzetközi Nyári Fesztivált és a Nemzetközi Őszi Fesztivált, ahol koncertek, színházi előadások, sportversenyek és kézműves vásár várja az érdeklődőket.

Általános információ: Hajdú-Bihar megye

Hajdú-Bihar megye, ahol a Tisza és a Körös találkozik, ahol a természet és a kultúra összefonódik. A megye szíve Debrecen, a “kalvinista Róma”, ahol a taxi szolgáltatások kiválóak. A város pezsgő életével, gazdag kulturális örökségével és modern infrastruktúrájával vonzza a látogatókat.

Hajdúböszörmény, a megye második legnagyobb városa, híres a hajdú hagyományairól. Itt a reptéri transzfer szolgáltatások is rendkívül megbízhatóak. Hajdúszoboszló pedig a gyógyfürdőiről ismert, ahol a taxi szolgáltatások segítenek a látogatóknak a városban való közlekedésben.

A megye déli részén található Balmazújváros, ahol a természet szerelmesei élvezhetik a Hortobágyi Nemzeti Park szépségeit. A reptéri transzfer szolgáltatások itt is elérhetőek, így a látogatók könnyedén eljuthatnak a városba. Berettyóújfalu, a Berettyó folyó mentén fekszik, ahol a taxi szolgáltatások segítenek a látogatóknak a város felfedezésében.

Püspökladány és Hajdúnánás, a megye keleti részén található városok, szintén érdekes látnivalókkal várják a látogatókat. A reptéri transzfer szolgáltatások itt is rendelkezésre állnak, így a látogatók könnyedén eljuthatnak a városba. Mindkét városban a taxi szolgáltatások segítenek a látogatóknak a város felfedezésében.

Összefoglalva, Hajdú-Bihar megye egyedülálló keveréke a természeti szépségeknek és a kulturális örökségnek. A taxi és a reptéri transzfer szolgáltatások kiválóak, így a látogatók könnyedén felfedezhetik a megye szépségeit.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top