Veszprém megye

Vannak települések amelyeket nem, vagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás telefonos rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.

Amennyiben csatlakoznál a Zöld TAXI személyszállító csapatához sofőrként, vedd fel velünk a kapcsolatot ITT.

Taxi rendelő telefonszám Veszprém megyében

Üdvözöljük a taxi rendelő telefonszámokat bemutató honlapunkon! Célunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb taxit, legyen szó akár transzferről, akár városi utazásról. Honlapunkon megtalálja az országot és azon belül a megyék és városok taxi rendelő telefonszámait.

Taxi rendelő számok

Az alábbiakban megtalálja Veszprém megyén belül a városok taxi rendelő telefonszámait:

Veszprém megyei taxi telefonszámok

 • Ajka taxi: 06-
 • Badacsonytomaj taxi: 06-
 • Balatonalmádi taxi: 06-88-999-222
 • Balatonfüred taxi: 06-88-999-222
 • Balatonfűzfő taxi: 06-88-999-222
 • Balatonkenese taxi: 06-
 • Berhida taxi: 06-
 • Devecser taxi: 06-
 • Herend taxi: 06-
 • Pápa taxi: 06-
 • Sümeg taxi: 06-
 • Tapolca taxi: 06-
 • Várpalota taxi: 06-88-999-222
 • Veszprém taxi: 06-88-999-222
 • Zirc taxi: 06-88-999-222

Reméljük, hogy honlapunk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb taxit, és hogy a taxi illetve reptéri transzfer rendelő telefonszámok könnyen elérhetőek lesznek. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben az oldalon található űrlap segítségével!

Veszprém megyei járások

  1. Ajkai járás: 

  1. Balatonalmádi járás

  1. Balatonfüredi járás

  1. Devecseri járás

  1. Keszthelyi járás

  1. Pápai járás

  1. Sümegi járás

  1. Tapolcai járás

  1. Várpalotai járás

  1. Veszprémi járás

  1. Zirci járás

Veszprém megye települései

Veszprém, Ábrahámhegy, Adásztevel, Adorjánháza, Ajka, Alsóörs, Apácatorna, Aszófő, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Bakonybél, Bakonyjákó, Bakonynána, Bakonyoszlop, Bakonypölöske, Bakonyság, Bakonyszentiván, Bakonyszentkirály, Bakonyszücs, Bakonytamási, Balatonakali, Balatonakarattya, Balatonalmádi, Balatoncsicsó, Balatonederics, Balatonfőkajár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonhenye, Balatonkenese, Balatonrendes, Balatonszepezd, Balatonszőlős, Balatonudvari, Bánd, Barnag, Bazsi, Béb, Békás (Magyarország), Berhida, Bodorfa, Borszörcsök, Borzavár, Csabrendek, Csajág, Csehbánya, Csesznek, Csetény, Csopak, Csót, Csögle, Dabronc, Dabrony, Dáka, Devecser, Doba, Döbrönte, Dörgicse, Dudar, Egeralja, Egyházaskesző, Eplény, Farkasgyepű, Felsőörs, Ganna, Gecse, Gic, Gógánfa, Gyepükaján, Gyulakeszi, Hajmáskér, Halimba, Hárskút (Magyarország), Hegyesd, Hegymagas, Herend, Hetyefő, Hidegkút, Homokbödöge, Hosztót, Iszkáz, Jásd, Kamond, Kapolcs (település), Káptalanfa, Káptalantóti, Karakószörcsök, Kékkút, Kemeneshőgyész, Kemenesszentpéter, Kerta, Királyszentistván, Kisapáti, Kisberzseny, Kiscsősz, Kislőd, Kispirit, Kisszőlős, Kolontár, Kővágóörs, Köveskál, Kup, Külsővat, Küngös, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Litér, Lókút, Lovas (Magyarország), Lovászpatona, Magyargencs, Magyarpolány, Malomsok, Marcalgergelyi, Marcaltő, Márkó, Megyer (település), Mencshely, Mezőlak, Mihályháza, Mindszentkálla, Monostorapáti, Monoszló, Nagyacsád, Nagyalásony, Nagydém, Nagyesztergár, Nagygyimót, Nagypirit, Nagytevel, Nagyvázsony, Nemesgörzsöny, Nemesgulács, Nemeshany, Nemesvámos, Nemesvita, Nemesszalók, Németbánya, Nóráp, Noszlop, Nyárád (település), Nyirád, Óbudavár, Olaszfalu, Oroszi, Öcs (település), Örvényes, Ősi, Öskü, Paloznak, Pápadereske, Pápakovácsi, Pápasalamon, Pápateszér, Papkeszi, Pécsely, Pénzesgyőr, Pétfürdő, Porva, Pula (Magyarország), Pusztamiske, Raposka, Révfülöp, Rigács, Salföld, Sáska (település), Sóly, Somlójenő, Somlószőlős, Somlóvásárhely, Somlóvecse, Sümeg, Sümegprága, Szápár, Szentantalfa, Szentbékkálla, Szentgál, Szentimrefalva, Szentjakabfa, Szentkirályszabadja, Szigliget, Szőc, Tagyon, Takácsi, Taliándörögd, Tapolca, Tés, Tihany, Tótvázsony, Tüskevár (település), Ugod, Ukk, Úrkút, Uzsa, Vanyola, Várkesző, Városlőd, Várpalota, Vaszar, Vászoly, Veszprémfajsz, Veszprémgalsa, Vigántpetend, Vilonya, Vinár, Vöröstó, Zalaerdőd, Zalagyömörő, Zalahaláp, Zalameggyes, Zalaszegvár, Zánka, Zirc

Veszprém megyei taxik

 1. Ajkai járás, Taxi Ajka
 2. Balatonalmádi járás, Taxi Balatonalmádi
 3. Devecseri járás, Taxi Devecser
 4. Pápai járás, Taxi Pápa
 5. Sümegi járás, Taxi Sümeg
 6. Tapolcai járás, Taxi Tapolca
 7. Veszprémi járás, Taxi Veszprém
 8. Zirci járás, Taxi Zirc

Veszprém megyében számos turisztikai látnivaló, szállás és esemény található. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a városokat és azok látnivalóit, szállásait és eseményeit a Wikipedia, a szallas.hu és a programturizmus.hu oldalak alapján.

Veszprém

Veszprém megye székhelye, melynek neve a vármegye nevéből származik. A városban számos látnivaló található, mint például a Veszprémi Vár, a Gizella-kápolna, a Szent Mihály-székesegyház, a Tűztorony és a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. A városban számos szállás található, melyek közül a legnépszerűbbek a Hotel Historia Malomkert, a Villa Medici Hotel és a Hotel Jade.

Papa

Pápa városa a Bakony lábánál található, melynek nevezetességei közé tartozik a Pápai Vár, a Szent Anna-kápolna, a Pápai Református Templom és a Pápai Esterházy-kastély. A városban számos szállás található, melyek közül a legnépszerűbbek a Hotel Villa Classica, a Hotel Arany Griff és a Hotel Platan.

Tapolca

Tapolca városa a Balaton-felvidék lábánál található, melynek nevezetességei közé tartozik a Tapolcai-tavasbarlang, a Tapolcai-tó és a Tapolcai Malom-tó. A városban számos szállás található, melyek közül a legnépszerűbbek a Hotel Gabriella, a Hotel Pelion és a Hotel Wellamarin.

Balatonfüred

Balatonfüred városa a Balaton északi partján található, melynek nevezetességei közé tartozik a Tagore-sétány, a Balatonfüredi Jókai Színház és a Vaszary Galéria. Számos városban található szállás, melyek közül a legnépszerűbbek a Hotel Annabella, a Hotel Marina és a Hotel Silver Resort.

Események

Veszprém megyében számos esemény és fesztivál található, mint például a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Tapolcai Tavasbarlang Fesztivál és a Balatonfüredi Borhetek. A programturizmus.hu oldalon további eseményeket találhatunk.

Turisztikai látnivalók

A Veszprém vármegye turisztikai látnivalóinak listáját a hu.wikipedia.org oldalon találjuk. A listán szerepelnek olyan látnivalók, mint a Veszprémi Vár, a Gizella-kápolna, a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark, a Tapolcai-tavasbarlang és a Balatonfüredi Tagore-sétány.

Szállások

A szallas.hu oldalon számos szállás található Veszprém megyében, melyek közül a legnépszerűbbek a Hotel Historia Malomkert, a Villa Medici Hotel, a Hotel Gabriella és a Hotel Annabella.Összességében Veszprém megye számos látnivalót, szállást és eseményt kínál a turisták számára. A városokban található nevezetességek mellett számos fesztivál és esemény várja az érdeklődőket.

Általános információk: ​Veszprém megye

A megye délnyugati részén található a Káli-medence, amely a Balaton-felvidék egyik legismertebb és legnépszerűbb része. Itt a taxi egy utazás a borok világába, a transzfer pedig egy utazás a szőlőültetvények és a pincészetek között. A Káli-medencében található számos híres borászat, mint például a Szent György-hegyi Pince és a Laposa Birtok, ahol a taxi a borok és a borászok közötti kapcsolatot jelenti, a transzfer pedig a bor és a gasztronómia közötti kapcsolatot.

A megye északkeleti részén található a Tapolcai-medence, amely a Balaton-felvidék egyik legkülönlegesebb és legizgalmasabb része. Itt a taxi egy utazás a föld alatti világba, a transzfer pedig egy utazás a barlangok és a geológia között. A Tapolcai-medencében található a Tapolcai-tavasbarlang, amely Magyarország egyetlen hajóval bejárható barlangja, ahol a taxi a barlangok és a látogatók közötti kapcsolatot jelenti, a transzfer pedig a barlang és a természet közötti kapcsolatot.

Veszprém megye délkeleti részén található a Veszprémi Vár, amely a város egyik legismertebb és leglátogatottabb látnivalója. Itt a taxi egy utazás a középkorba, a transzfer pedig egy utazás a vár és a történelem között. A Veszprémi Várban található a Gizella-kápolna és a Bakócz-kápolna, ahol a taxi a műemlékek és a látogatók közötti kapcsolatot jelenti, a transzfer pedig a műemlék és a művészet közötti kapcsolatot.

Végül, de nem utolsósorban, Veszprém megye nyugati részén található a Zirci Apátság, amely a ciszterci rend magyarországi központja. Itt a taxi egy utazás a vallás és a spiritualitás világába, a transzfer pedig egy utazás az apátság és a hit között. A Zirci Apátságban található a Ciszterci Múzeum és a Bencés Gimnázium, ahol a taxi a múzeumok és a látogatók közötti kapcsolatot jelenti, a transzfer pedig a múzeum és a tudás közötti kapcsolatot.

Összefoglalva, Veszprém megye egy csodálatos hely, ahol a taxi és a transzfer szavak egészen új értelmet nyernek. Itt minden utazás egy kaland, minden transzfer egy felfedezés. Jöjjön, fedezze fel Veszprém megyét, és tapasztalja meg saját maga, hogy milyen csodálatos élmények várnak Önre!

 

Veszprém megye Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb tájegysége. A megye területe 4463 km², népessége pedig közel 353 ezer fő. A megye székhelye Veszprém, amely a királynék városaként is ismert. A megye északi részét a Bakony hegység, déli részét pedig a Balaton és a Balaton-felvidék határolja. A megye gazdag természeti és kulturális értékekben, valamint számos látnivalóval és programlehetőséggel várja az idelátogatókat.

A megye városai közül kiemelkedik Veszprém, amely a történelmi Magyarország egyik legfontosabb települése volt. A városban található a híres várnegyed, ahol a Szent Mihály-székesegyház, a Gizella-kápolna, a Tűztorony és a Veszprémi Érseki Palota áll. A városban számos múzeum, színház, fesztivál és sportesemény is várja a látogatókat. A városban könnyen elérhető a taxi, ha gyorsan szeretnénk közlekedni. A városból indul a reptéri transzfer is, ha a közeli repülőterekre szeretnénk eljutni.

A megye másik jelentős városa Balatonfüred, amely a Balaton északi partján fekszik. A város a Balaton legrégebbi és legnagyobb fürdőhelye, amely híres a gyógyító hatású ásványvízéről és a kúráiról. A városban megcsodálhatjuk a Tagore-sétányt, a Kossuth-forrást, a Vaszary-villát és a Jókai-emlékmúzeumot. A városban szintén könnyen találhatunk taxit, ha a környező településekre szeretnénk eljutni. A városból rendszeresen indul reptéri transzfer is, ha a fővárosba vagy más nagyvárosokba szeretnénk utazni.

A megye további városai között érdemes megemlíteni Tapolcát, amely a Balaton-felvidéken található. A város legfőbb nevezetessége a Tavasbarlang, amely egy természetes víz alatti barlangrendszer, ahol csónakkal lehet közlekedni. A városban található még a Malom-tó, a Csobánc-vár és a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpont. A városban is elérhető a taxi, ha a közeli látnivalókhoz szeretnénk eljutni. A városból is indul reptéri transzfer, ha a távolabbi célpontokra szeretnénk utazni.

Veszprém megye nemcsak a városokkal, hanem a természettel is lenyűgözi a látogatókat. A megye területén található a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, amely Magyarország egyik legszebb nemzeti parkja. A parkban megtekinthetjük a tanúhegyeket, a bazaltorgonákat, a kőtengereket, a barlangokat és a vízeséseket. A parkban számos túraútvonal, kerékpárút, kilátó és tanösvény is várja a természetbarátokat. A parkban is használhatjuk a taxit, ha a különböző látványosságok között szeretnénk közlekedni. A parkból is indul reptéri transzfer, ha a nemzeti park más részeire szeretnénk eljutni.

Veszprém megye tehát egy csodálatos hely, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő programot. A megye büszke a történelmi és kulturális örökségére, valamint a természeti szépségeire. A megye vendégszerető és barátságos, valamint kiváló közlekedési lehetőségeket kínál. A megye várja a látogatókat egész évben, akik garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodnak.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top